Per Ne

info@influencersofkosova.com


1. STRATEGJIA & KPI


Bëni marketing influencues një pjesë integrale të përzierjes së mediave. Së bashku, ne rishikojmë qëllimet e përgjithshme të biznesit tuaj dhe mënyrën sesi marketingu i influencuesit duhet t'ju ndihmojë të arrini këto, si pjesë e përzierjes së përgjithshme të mediave tuaja. Ne përcaktojmë grupin tuaj të synuar dhe periudhën për të cilën profilet do të publikojnë dhe aktivizojnë ndjekësit e tyre. Ne gjithashtu ju ndihmojmë të përcaktoni KPI të rëndësishme dhe të matshëm, në mënyrë që të matni përfundimisht ndikimin e investimit tuaj. Strategjia e projektimit Përcaktoni auditorin dhe IIK-të Vlerësoni rezultatet e pritura

3. FILLIMI I AKTIVITETIT


Monitoroni rezultatet tuaja në kohë reale dhe optimizoni aktivizimet tuaja në bazë të vazhdueshme. Pasi të aktivizohet, ne koordinojmë dhe ekzekutojmë të gjithë procesin në kontakt të ngushtë me ndikuesit e zgjedhur. Në mjetin tonë ju keni mundësinë të matni KPI-të tuaj dhe të monitoroni rezultatet në kohë reale. Gjatë procesit të aktivizimit, ne punojmë vazhdimisht për të optimizuar rezultatin, për rezultatin më të mirë të mundshëm. Rezultatet në kohë reale Monitorimi i aktivizimit Optimizim i vazhdueshëm kundër CPI-ve të përcaktuara

2. KONCEPTI KREATIV & P PRGATITJA


Hyni në të dhënat e detajuara të përcjelljes dhe të marrin vendime të drejtuara nga të dhënat. Duke përdorur mjetin tonë të bazuar në AI dhe përvojën dhe të dhënat nga 20,000+ aktivizime, ne identifikojmë dhe zgjedhim ndikuesit që i përshtaten markës tuaj dhe arrijnë audiencën tuaj të synuar. Ne gjithashtu rekomandojmë që platformat të aktivizohen. Ne ju ndihmojmë të zhvilloni një koncept krijues dhe të koordinoni tërë procesin, me miratimin nga skedulimi i artikujve. Koncept krijues Identifikoni dhe shtoni ndikues Miratoni draftet dhe botoni oraret

4. MATJA  & OPTIMIZIMI


Optimizoni dhe vlerësoni rezultatet duke përdorur të dhëna për të maksimizuar investimin tuaj. Ne monitorojmë rregullisht CPI-të e përcaktuara dhe përpilojmë një raport mbi rezultatet dhe përmbajtjen që është botuar. Shembuj të IIK-ve që masim këtu janë niveli i angazhimit, shitjet, numri i klikimeve dhe përshtypjet dhe trafiku i faqeve të uljes. Ndjekja e rezultateve Përpilimi i përmbajtjes Optimizimi i vazhdueshëm

RRETH NESH

Na gjenTelephone: +

Email:info@influencersofkosova.com


Orari i punësE Hënë dhe E Martë: Caktoni Kohë


E Mërkurë deri të Premte: 10.00 paradite deri në ora 16.00 pasdite


E Shtunë dhe e Dielë: Mbyllur


Quick LinksHome  |  About

Workouts  |  Strength

Contact

Copyright © All Rights Reserved