SHTEPI

INFLUENCERS OF KOSOVA


 Që të punoni në mënyrë Strategjike si një lojtar kryesor në marketing influencer,


Ne i ndihmojmë kompanitë dhe atyre influencer në Kosove dhe Shqiperi të punojnë me marketing influencues në një mënyrë strategjike dhe të drejtuar nga të dhënat. Ne ndihmojmë me të gjithë procesin, nga hartimi i strategjisë dhe përcaktimi i KPI-ve të përshtatshme, deri te shtimi i ndikuesve të rëndësishëm që arrijnë audiencën tuaj të synuar. Në mjetin tonë ju mund të ndiqni të gjitha aktivizimet tuaja në kohë reale, kështu që ju të merrni një pamje të plotë të marketingut tuaj të ndikuesve dhe kontroll të plotë të investimit tuaj.


A jeni kurioz për atë se si ne mund t'ju ndihmojmë në një strategji të suksesshme të marketingut të influencuesit? Plotësoni formularin dhe ne do t'ju kontaktojmë sa më shpejt që të kemi mundësi.


- Influencers of Kosova


               INFLUENCERS

            MEDIAT SOCIALE

KOMPANIT

                                                                                  INFLUENCER MARKETING


Marketingu i influencës është një nga metodat e marketingut në zhvillim më të shpejtë dhe më të suksesshëm në botë. Sot, është një industri globale multibilionale që ka provuar të jetë një arsye kryesore kontribuese për kompanitë dhe markat që të rriten dhe të vendosen në mënyrë të konsiderueshme më shpejt se sa ishte e mundur vetëm disa vjet më parë. Metodologjia bazohet në sjelljen njerëzore për të preferuar rekomandimet nga njerëzit me mendje në vend se reklamimi tradicional. Në marketing, kanali përdoret për qëllim të forcimit të vetëdijes për markën dhe shitjeve të makinës - pavarësisht nga qëllimi, është zbuluar se marketingu i ndikuesve është një mjet jashtëzakonisht i fuqishëm. Mund të zhvillohet përmes shumë platformave të ndryshme, për shembull në Instagram, Youtube, TikTok ose në bloget personale.

 
 

Ne ju ndihmojmë me tregun tuaj të INFLUENCE - Nga fillimi deri në fund.

THE TEAM

              VISARE

PROJECT MANAGER


MAYA

BUSINESS ANALYST


MARC

DIGITAL DESIGNER


OUR PARTNERS

50


KOMPANIA


400


PROJEKTE


2000


          KLIENTE TE LUMTUR


Na gjenTelephone: +

Email:info@influencersofkosova.com


Orari i punësE Hënë dhe E Martë: Caktoni Kohë


E Mërkurë deri të Premte: 10.00 paradite deri në ora 16.00 pasdite


E Shtunë dhe e Dielë: Mbyllur


Quick LinksHome  |  About

Workouts  |  Strength

Contact

Copyright © All Rights Reserved